Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, February 7, 2011

Sandrav72 woog op het moment van schrijven 79.30 kg (bmi: 28.43).

:goodmorning:

Hallo dames,
Iets afgevallen deze week, maar niet zo veel. Heb het zo druk gehad dat ik weinig tijd heb om normaal op mijn eten te letten.
Wel weer dit weekend geconfronteerd met de oneerlijke dingen in het leven, een vriend van ons 45 jaar overleden aan de vervelende ziekte.
Eigenlijk ben ik er een beetje boos om, omdat ik het zo oneerlijk vind. Laat een vrouwtje met 2 kindertjes achter waarvan de jongste 10 maanden. Echt zwaar.... allemaal.

Dus een zwaar weekje voor de boeg. Ook voor mezelf, helemaal omdat ik iemand ben die overal over na gaat denken. Donderdag crematie en ik zie er nu al tegenop.

Vandaag met mijn vader naar de hartspecialist. Er zijn 2 aneurysma's geconstateerd en die moeten geopereerd worden, echter nu is er waarschijnlijk ook een lekke hardklep geconstateerd en dat moeten ze dan eerst weer oplossen, daar vandaag de uitslag van....

Maar ik probeer ondanks alles toch mijn dingen te doen en gezond te leven en ik probeer maar het beste ervan te maken, voor je het weet is het voorbij.....

Nou dat is even mijn klaagzang voor vandaag. Hoop van de week positiever te kunnen zijn.

:sandra1976:

February 7, 2011 om 01:04
Hallo Sandra,

SOMs is het wel goed even te klagen en de dingen van je af te schrijven. Het is niet niks allemaal.
Toch kun je er uiteindelijk sterker door worden.
Mijn moeder is nog niet zo lang geleden aan die rotziekte overleden en vandaag wordt mijn schoonmoeder geopereerd ivm borstkanker. Zelf ben ik ook niet helemaal gezond. Dat heeft mij juist doen inzien dat dingen anders moeten, dat als ik oud wil worden, ik gezonder zal moeten leven en eten. Ook waardeer ik de leuke dingen nu meer, waar ik voorheen altijd bezig was met meer geld verdienen, carriere maken enz.

Ik wil je alleen even een hart onder de riem steken, succes met afvallen!
February 7, 2011 om 03:39
Hoi lieve San,
Wat een rotbericht van het overlijden van jullie vriend... ja, ik kan me helemaal voorstellen dat dat je pakt, en ook dat je tegen de crematie opziet. Het leven is heel hard en ook heel oneerlijk... Het is ook goed om te voelen dat je daar boos om bent. Maar ik vind het knap dat je ondanks alles goed voor jezelf blijft zorgen. Heel veel sterkte met je vader vandaag, ze kunnen gelukkig tegewoordig heel veel, maar ik hoop dat het meevalt met de uitslagen!
Dikke knuffel om de week door te komen!
:fooddiva:
February 16, 2011 om 00:29
Sterkte en succes!
Hoop voor jou dat het wat beter met je gaat.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan